top of page
catering ja pitopalvelu

Teemme tarjoiluja muunmuassa häihin, hautajaisiin, illanistujaisiin, syntymäpäiville, juhlia suurille ja pienille ryhmille. 

Me räätälöimme kuhunkin tilaisuuteen sopivat tarjoilut toiveittesi mukaisesti. Meiltä voi tiedustella astioita ja kukka-asetelmia vuokralle, mutta meillä ei ole omaa juhlatilaa. Toimimme pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Meillä on kokemusta  gluteenittomista tai vegaanisista tarjoiluista ja opimme mielellämme uusia reseptejä. 

suunnitellaan yhdessä juhlat makusi mukaan

Heila on Leena Heikkilän ja Eerika Laurilan yhteinen Pälkäneellä toimiva vuonna 2018 perustettu yritys. Olemme intohimoisia ruokaharrastajia ja haave pitopalveluyrityksen perustamisesta pyöri mielessämme pitkään. Onneksi rohkaistuimme! Kuluneet  vuodet ovat olleet antoisia ja intohimomme hyvää ruokaa ja juhlien järjestämistä kohtaan vain kasvaa. 

 

Valmistamme tarjoiluja valmistujaisiin, ristiäisiin, muistotilaisuuksiin, syntymäpäiville, rapu – ja joulujuhliin, häihin ja yritystilaisuuksiin. 

Vaikka ikimuistoisia hetkiä on ollut monia, tarjoilujen järjestäminen tasavallan presidentti Sauli Niinistön Pälkäneen vierailua varten nousee kyllä ikimuistoisimmaksi. Käy kurkkaamassa presidentille tarjoiltu menu Heilan instagramista. 

 

Me räätälöimme mielellään kuhunkin tilaisuuteen sopivat tarjoilut asiakkaan mieltymysten mukaisesti. Meiltä hoituu perinneruuat ja -kakut ja tarjottavat. Lisäksi seuraamme innokkaasti ruokamaailman uusia tuulia ja meille voi siten tehdä erikoisempiakin tarjouspyyntöjä niin ruoka- kuin leivonnaispuolelta. 

Meillä  kokemusta erikoisruokavalioiden toteuttamisesta, esimerkiksi gluteenittomista tai vegaanisista tarjoiluista.  

 

Raaka-aineissa pyrimme suosimaan paikallisia toimittajia sekä kauden tuotteita. Ruuat valmistetaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti. Emme suosi puolivalmisteita tai muitakaan oikopolkuja. Maku syntyy laadukkaista raaka-aineista ja rakkaudesta ruokaan. 

 

Tilauksesi voi olla pieni tai suuri, perinteinen tai rohkeampi, otamme mielellään tarjouspyyntösi vastaan! Voit myös kysyä astiavuokrausta juhliisi. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan unohtumattomat juhlat yhdessä.
Annamme veloituksetta tarjoukset niin pieniin kuin suuriinkiin tilaisuuksiin. 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page