Heila Catering - Rakkaudesta ruokaan
Itsevalmistetut ruoat ja leivonnaiset kaikkiin tilaisuuksiin.

Valmistamme pientä naposteltavaa kokouksiin, pikkujouluihin tai illanistujaisiin, upeat kakut ristiäisiin sekä mahtavat pitopöydät häihin ja muihin merkkitilaisuuksiin.  

 

Muokkaamme mielellämme menuehdotuksia tai laadimme uuden, juuri sinulle sopivan ehdotuksen. Pyrimme käyttämään sesongin raaka-aineita. Valmistamme myös erikoisruokavalioihin sopivat herkut mm. gluteenittomana tai vegaanisena.
 

Heila on Leena Heikkilän ja Eerika Laurilan yhteinen Pälkäneläinen yritys. Rakastamme hyvää ruokaa ja juhlien järjestämistä. Tavoitteemme on valmistaa mutkattomia herkullisia ruokia, jotka maistuvat kaikille vieraille.

 

Meillä on pitkä kokemus erilaisten juhlien järjestämisestä, taustalla on monet ylioppilas- ja rippijuhlat, häät, ristiäiset, rapu- ja joulujuhlat sekä hautajaiset. Seuraamme intohimoisesti ruokamaailman uusia tuulia ja noukimme sieltä sopivat herkut ja tyylit. Teemme tilauksesta mm. erilaisia kakkuja, vain mielikuvitus on rajana koristelussa ja makuyhdistelmissä.

 

Haluamme käyttää kauden tuotteita ja suosia paikallisia raaka-aineiden toimittajia. Hyvä ruoka pohjaa aina ensiluokkaisiin materiaaleihin. Ruoat valmistetaan aina tilaajan toiveiden ja tyylin mukaan tapauskohtaisesti, emme suosi puolivalmisteita tai muita oikopolkuja.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan unohtumattomat juhlat yhdessä. Annamme veloituksetta tarjoukset niin pieniin ja suuriinkiin tilaisuuksiin.

 

 

 

Leena -040 8335064

Eerika - 040 7047049

heila.catering@gmail.com

HeiLa Catering - Leena Heikkilä ja Eerika Laurila